Mikä OVN?

Oulun vihreät nuoret eli tuttavallisemmin OVN tahtoo toiminnallaan edistää vihreitä arvoja Oulun alueella ja laajemmalti. Toimintaamme kuuluu erilaisten mielenilmausten, keskustelutilaisuuksien, kannanottojen ja tapahtumien sekä muun toiminnanaktiivinen organisointi ja järjestäminen. Olemme Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liiton (ViNO) jäsenjärjestö. ViNOon voit tutustua tarkemmin liiton omilla nettisivuilla.

OVN kannattaa tasa-arvoa, demokratiaa, suvaitsevuutta, ihmis- ja eläinoikeuksien toteutumista sekä luonnonsuojelun parantamista ja kehittämistä alueellisesti. Toimintaamme kuuluu poliittisesti kiinnostavien ja ajankohtaisten asioiden käsitteleminen ja niihin vaikuttaminen erityisesti Oulun alueella. Toiminnallamme haluamme herättää keskustelua yhteisistä asioista ja vaikuttaa vallitseviin epäkohtiin.

Kaikki ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaan. OVN:n kokoukset ja tapahtumat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Mukaan voi tulla koska tahansa. Tiedotamme tapahtumistamme Facebook-sivullamme sekä sähköpostilistallamme, johon voit liittyä tästä. Mikäli tahdot mukaan myös suunnittelemaan ja ideoimaan tapahtumia ja toimintaa, kannattaa ottaa yhteyttä yhdistyksemme puheenjohtajaan ja hän voi liittää sinut meidän Facebook-ryhmäämme.

 

Oulun vihreät nuoret ry:n säännöt